Havezathe voor overnachting
Ontbijt
Hotelkamer
Uitzicht
Havezathe voor overnachting

Onze partner

De kasteelstad van Nederland is een unieke plek om te bezoeken. Waarom is deze stad uniek? De stad heeft een eigen munt, kasteel, stadsmuseum en middeleeuwse gebouwen. Maar ook het gezellige centrum en tal van fiets-en wandelroutes zorgen voor een unieke plek.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Historie

De rijke historie is goed zichtbaar in het centrum van de stad. Aan de rand van het centrum staat een eeuwenoud kasteel met de oudste tuin van Nederland. Achter het kasteel ligt het Bergherbos met uitzicht op Elten. U kunt een historische wandeling maken, genieten van de uitzichten of een bezoek brengen aan het stadscentrum.

Wandelen & Fietsen

In de Middeleeuwen kunt u zich terug wanen tijdens een historische wandeling of fietstocht door en rondom kasteelstad 's-Heerenberg. Met de rijke historie kunt u kennis maken door een divers aanbod aan wandel-en fietsroutes. U kunt langs de Korenmolen in Zeddam of uitkijktoren in Stokkum fietsen.

Bereikbaarheid en Parkeren

Wilt u reizen met het openbaar vervoer, geen enkel probleem. De kasteelstad is prima te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf station Doetinchem kunt u lijn 24 nemen. Reist u vanuit Emmerich? Neem vanaf DB-station Emmerich lijn 91 naar 's-Heerenberg Met de auto Vanuit Nederland: op de snelweg Arnhem-Oberhausen (A12) neemt u afrit 30, richting 's-Heerenberg. Vervolgens dient u de borden te volgen naar 's-Heerenberg. Vanuit Duitsland: neem op de Autobahn (3), afrit Emmerich. Hierna volgt u de borden richting 's-Heerenberg. Parkeren In 's-Heerenberg is er combinatie van een blauwe zone met gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u gratis parkeren. In de blauwe zone kunt u maximaal 2 uur gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u de auto onbeperkt gratis parkeren. Op diverse plekken staan de parkeerborden die aangeven dat de blauwe zone begint, zodat u weet dat u de parkeerschrijf dient te plaatsen. Binnen de blauwe zone mag u maximaal 2 uur gratis parkeren.

Hotels in de Graafschap is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotels in de Graafschap