Uitzicht op het terras
Bar
Serveerster
Serveren
Terras zon

4 uurs vergaderarrangement met adembenemend uitzicht over recreatieplas Stroombroek

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de Achterhoek? Dan is de Beachclub met adembenemend uitzicht over de Achterhoek wellicht een uitstekende mogelijkheid. De Beachclub ligt aan het water en beschikt over een vergaderruimte. De vergadering kunt u uitbreiden met een lunch of een tapas buffet.

Bij dit 4 uurs vergaderarrangement in Stroombroek is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak
 • Gebruik van de vergaderruimte met opstelling naar keuze
 • Gebruik van flip-over met stiften en papier
 • Onbeperkt koffie en thee 
 • Schrijfmateriaal en papier in de zaal
 • Tapas buffet

Prijs: vanaf € 49,50 p.p bij een minimum aantal personen van 10. 

Mocht u het 4 uurs vergaderarrangement willen uitbreiden, dat kan met een lunch. De kosten voor de lunch bedragen per persoon € 7,50.
De lunch bestaat uit 2 luxe belegde broodjes, melk/karnemelk/ jus d'orange en vers fruit.

De prijs van dit 4 uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Huisdieren toegestaan

Vergaderen in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de Achterhoek? Dan is de Beachclub met adembenemend uitzicht over de Achterhoek wellicht een uitstekende mogelijkheid. De Beachclub ligt aan het water en beschikt over een vergaderruimte. De vergadering kunt u uitbreiden met een lunch of een tapas buffet.

Tapas buffet

Na het vergaderen kunt u genieten van een heerlijk tapas buffet op het terras van de beachclub. De gerechten die tijdens het buffet geserveerd worden zijn:

 • Gemarineerd kipspiesjes in saus van pinda's
 • Gehaktballetjes in pittige tomatensalsa
 • Malse varkenshaas in champignonroomsaus
 • Gamba's in aoili
 • Warme wokgroenten
 • Gevulde champignons met geitenkaas
 • Wrapjes met kip en zalm
 • Carpaccio
 • Diverse salades
 • Stokbrood met dip
 • Patatas Bravas

De dranken zijn bij de barbecue niet inbegrepen.

Omgeving

In Stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek. 

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt aan de recreatieplas de beachclub. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de andere kant vindt u een vakantiepark. Ondanks dat u aan het vergaderen bent, zal deze locatie aanvoelen als vakantie

Onze partner

Langste waterskibaan van Nederland

Bij de BeachClub komt u zowel zonaanbieders, mensen die iets te vieren hebben en watersportliefhebbers tegen. U kunt actief bezig zijn op de kabelwaterskibaan van maar liefst 1.005 meter of het schouwspel op het water vanaf het terras bekijken.

Beachclub

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. U kunt heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van de regio. Het terras biedt plaats 280 plekken, dus u kunt gerust met uw familie of vrienden komen.

Lunchen kunnen vakantiegangers en zakelijke bezoekers op gezellig en ontspannen terras. In de avond ruikt u de geur van barbecue. Tevens is het het decor van spetterende jubilieum, verjaardags of trouwfeesten. De mooiste recreatieplas van de Achterhoek is gemakkelijk te bereiken en heeft een unieke setting.

Watersport

Op de kabelwaterskibaan kunnen jong (vanaf 10 jaar) en oud leren waterskien. De kabelwaterskibaan is de langste baan van Nederland. Meerdere sportievelingen kunnen tegelijkertijd op het water. De sessies duren afhankelijk van uw voorkeur 1,2 of 3 uur.

Waterskien kunt u met het hele gezin doen, maar is ook zeker een activiteit voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. U kunt actie op het water combineren met een borrel of barbecue erna.

Wakeboarden: Wanneer u voor de eerste keer komt watersporten, begint u meestal met waterskien. Bent u een geoefende sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en oefen jumps en tricks. Wakeboarden kunt u vergelijken met snowboarden.

Omgeving

In stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek.

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de andere kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. U kunt heerlijk ontspannen in een schitterende en rustige natuuromgeving.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Braamt

Braamt

Hotels in de Graafschap maakt gebruik van cookies
Hotels in de Graafschap is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotels in de Graafschap